Frezyderm Tripleffect narancsbőr ellen

Frezyderm Tripleffect narancsbőr ellen
Frezyderm Tripleffect 3in1 feszesítő krémzselé narancsbőr ellen , gyógynövényes megoldás a narancsbőr ellen.

A Frezyderm Tirpleffect narancsbőr ellen egy többcélú feszesítő krém, amely könnyű szerkezetű, nem zsíros, gél állagú így gyorsan felszívódik és nem hagy nyomot maga után. Serkenti a zsírégetést, csökkenti a narancsbőr megjelenését, hidratálja és tonizálja a bőrt. Nőkön és férfiakon végzett laboratóriumi vizsgálatokkal igazolt, hogy 70%-os mértékben selymesebb lett a bőr és javultak a szemmel és kézzel érzékelhető bőrhibák.

  • Narancsbőr ellen
  • Feszesítő krém
  • Hirdatál és tonizál
  • Könnynen felszívódik nem hagy nyomot

A cellulit a bőr alatti szövetek struktúrájának megváltozása miatt jön létre, ha a zsír felhalmozódása miatt a kötőszövetek rugalmassága csökken. A megnagyobbodott zsírsejtek egyre jobban akadályozzák a salakanyagok kiválasztását, a bőr alatti szövetek vérellátását és a nyirokkeringését, ezáltal narancshéjszerű kidomborodást hoznak létre a bőrfelszínen.

Frezyderm Tripleffect narancsbőr ellen  krém összetétele:

  • Ír tengeri moszat: harmonizálja az anyagcsere folyamatokat, mélyen hidratál, puhává, selymessé teszi a bőrt,
  • Koffein : mobilizálja a zsírokat, azaz csökkenti a testzsír mértékét, segít a sejtműködés szabályozásában és a zsírok lebontásában.
  • Vadgesztenye kivonat: javítja a vérkeringést, antioxidáns hatása miatt csökkenti a szabadgyökök okozta károsodásokat a sejtben és aktívan méregtelenít.

Használata:

Masszírozza napi 1-2 akalommal a Frezyderm Trpleffect narancsbőr elleni krémet körkörös, felfelé irányuló mozdulatokkal a tiszta bőrre. Akár közvetlenül öltözés előtt használhatja, mert szinte azonnal felszívódik és nem hagy nyomot a ruhán.

Hatás fokozása érdekében Bőrápoló olaj használata is javasolt!

 

You must be logged in to post a comment.